Tweede editie van ‘Alles Anders’ bij Quintus

102

Kunstencentrum Quintus organiseert op zaterdag 13 juli de tweede editie van ‘Alles Anders’, een feestelijke seizoenafsluiting van de cursussen voor deelnemers met een (licht) verstandelijke beperking. Belangstellenden zijn van harte welkom! Alles Anders begint om 11.30 uur en sluit rond 13.00 uur af.

Quintus wil er graag voor iedereen zijn, ook voor mensen voor wie meedoen niet vanzelfsprekend is. “Iedereen zou immers moeten kunnen profiteren van datgene wat de gemeente Kampen op het gebied van kunst en cultuur te bieden heeft. Want door creatief bezig te zijn, ontwikkel je jezelf, kom je in contact met andere mensen en doe je mee in de samenleving. Daarom heeft muziek maken, zingen of tekenen en schilderen waarde voor iedereen”, aldus Trudi Brink, coördinator Sociaal Domein bij Quintus.

Programma
Tijdens Alles Anders wordt een film gepresenteerd over het beeldende werk dat gedurende het afgelopen seizoen is gemaakt; de cursisten van de zaterdaggroep gaan ook ter plekke nog schilderen. Verder treden leerlingen van Muziek Anders op en brengt het koor 2SingAlong2 enkele nummers ten gehore, met begeleiding op piano of gitaar. De docenten die de cursisten het hele jaar hebben begeleid, zijn ook aanwezig op 13 juli. Na de presentaties is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 heeft een rolstoelingang aan de zijkant van het gebouw. Meer weten? Kijk op quintuskampen.nl of bel met 038-3371200.