Tweede Kamerlid Lisa Westerveld (GL-PVDA) komt naar Kampen.

198
Tweede Kamerlid Lisa Westerveld (GL-PVDA)

Op vrijdagmiddag 31 mei organiseren GroenLinks en PvdA een bijeenkomst over Jeugdzorg en Europa. Tijdens deze bijeenkomst is Tweede Kamerlid Lisa Westerveld (GroenLinks-PvdA) te gast. Zij gaat met bezoekers in gesprek over wat er op dit moment leeft en speelt binnen de jeugdzorg en wat er nodig is om die zorg te verbeteren.

In het tweede deel van de bijeenkomst gaat zij in op het belang van de Europese verkiezingen. Welke rol wil links daar nemen? Welke keuzes maakt GroenLinks-PvdA in Europa? En hoe belangrijke is het dat we, ook in Kampen, links en groen stemmen?

Lisa Westerveld (1981) is sinds 23 maar 2017 Tweede Kamerlid. In Den Haag strijdt ze voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Lisa Westerveld: “Ik heb zin in deze bijeenkomst, want deze gesprekken zijn waardevol voor mij. Als volksvertegenwoordiger kun je het werk niet alleen doen. Ik heb de oren en de ogen van de mensen in het land nodig.”

Heb je iets met jeugdzorg, wil je meepraten over linkse en groene politiek in Europa of ben je gewoon nieuwsgierig?
Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De bijeenkomst is op 31 mei in de Abdij 1472 (Nieuwe Markt) en start om 16:30 uur, zaal open om 16.00 uur. Het programma duurt tot ongeveer 18:15.
Aanmelden is fijn, maar niet noodzakelijk. Dat kan via info@groenlinkskampen.nl.