Tweede muziekavond Akelei groot succes (video)

Evenement trekt veel bezoekers naar de wijk

Vrijdagavond organiseerden de dames van de speeltuin Akelei voor de tweede keer een gezellige muziekavond op de parkeerplaats van de gelijknamige straat de Akelei.

Wederom liet deze buurtvereniging een knap staaltje Kamper Kracht zien van buurtbewoners. De dames (Margriet, Beanca, Miranda, Helen en Klasina) van het comité mogen zichzelf op de borst kloppen voor het organiseren, het regelen en het vermaak en de avond werd door een groot aantal mensen bezocht.

De muziekavond werd geopend door The Friends of the Pipes uit Emmeloord. De naam zegt eigenlijk al genoeg: een vriendengroep van blazers en drummers met passie voor doedelzakmuziek.

Daarna was het de beurt aan Popkoor Voxfive. Ook geen onbekende in Kampen en omgeving. Ook dit koor wist de vele aanwezigen te boeien en zelfs mee te laten zingen met hun brede scala aan bekende top 40 nummers.

De avond werd afgesloten door Jong KTK en de KTK musickids. Deze groep jonge gedreven muzikanten gaven een show weg waarbij bij menigeen de mond open viel. Vooral het plezier in het spelen van de muziek was bij jong KTK duidelijk aanwezig.

Akelei Kamper Kracht

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*