Uiteenlopend programma tijdens 44e editie Kamper Vakantie Komité

Het kamper vakantie komité organiseert dit jaar voor het 44e jaar op rij activiteiten voor kinderen die niet op vakantie gaan. In de eerste drie weken van de zomervakantie zal er een uiteenlopend programma plaatsvinden om de thuisblijvers een fantastisch vakantiegevoel te bezorgen.

Zoals elk jaar zijn de activiteiten onderverdeeld in drie categorieën. Elke week zal zijn eigen thema dragen. De eerste week, van 23 tot en met 27 juli, zal in het teken staan van de wereld om ons heen. Alles van techniek, natuur en samenwerken zullen hierin aan bod komen. In week twee, van 30 juli tot en met 3 augustus, zal de kunst centraal staan. Kunst is natuurlijk prachtig om naar te kijken maar nog veel leuker om zelf te maken. Deze week zullen we hier ook veel aandacht aan besteden. De laatste week van onze activiteiten zal in het teken staan van ‘het witte doek’. In deze week zullen de deelnemers in een week zelf hun eigen film schrijven, filmen en editen.

Aan het einde van deze week zal in de stadsgehoorzaal het KVK Film Festival plaatsvinden waar alle films zullen worden gepresenteerd. Maar dit alles kunnen wij niet alleen. Het kamper vakantie komité is nog druk opzoek naar vrijwilligers die ons helpen met het realiseren van dit prachtige programma. Op woensdag 27 juni zal in MFC Korteweg 4 een vrijwilligersavond plaatsvinden waar geïnteresseerde meer informatie kunnen vinden en kennis kunnen maken met andere vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich via de website: www.kampervakantiekomite.nl of op de vrijwilligersavond aanmelden als vrijwilliger.

Op 11 juli kunnen de kaarten worden gekocht. De kaartverkoop zal plaatsvinden in MFC Korteweg 4 tussen 18:00 n 20:00 uur. Een weekkaart is zal €3,- kosten en voor het uitje zal nog een extra bijdrage van €10,- worden gerekend.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*