Ventura start weer een nieuw seizoen!

Kampen – Aanstaande zaterdag, 5 september, gooit Stichting Jeugdtheater Ventura haar deuren wagenwijd open en geeft het geïnteresseerden de kans kennis te maken met het diverse aanbod van Ventura.

venturafotoVan 10.00 tot 16.00 uur kan iedereen vrij binnenlopen om een kijkje te nemen op de Verhuurzolder, bij de Techniekgroep en het naaiatelier. Tussen 13.30 en 16.00 uur zijn activiteiten gepland voor geïnteresseerden voor Ventura’s Musical- en Theaterschool.
De musicalklassen voor alle leeftijden worden ook dit jaar weer aangeboden. Voor de middelbare schooljeugd willen we vanaf dit jaar toewerken naar meer (kleine) optredens. Daarbij zal er meer verbreding zijn binnen de disciplines. Ventura’s doelstelling om de leerlingen twee maal per jaar een podium te bieden blijft staan; te weten tijdens ‘Kerst in oud Kampen’ en Ventura’s Eindvoorstelling.

Voor alle potentiële leerlingen is er die dag aandacht. Zij kunnen (samen met hun ouders) een workshop zang, dans en spel volgen. Ook is er een informatiemarkt waar alle vragen gesteld kunnen worden over het lesaanbod en zijn er enkele optredens. De ‘Theaterklassen 8-12 jaar en 13-17 jaar’ worden vanaf dit seizoen ook opengesteld voor niet Venturaleerlingen. Een auditie doen is echter wel vereist alvorens toegelaten te kunnen worden tot deze klassen. Kinderen en jongeren die hier interesse in hebben zijn van harte welkom.

En ook in Ventura’s theatergroep voor Volwassenen, ‘Avontura’ is ruimte voor vers bloed. Avontura speel theater o.l.v. een speldocent. Informeert u naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers
De deuren staan ook open voor mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden bij Ventura en/of bij Kerst in Oud Kampen. De Verhuurzolder, de techniekgroep en het naaiatelier staan open voor geïnteresseerden terwijl de grime en haarafdeling van Ventura demonstraties verzorgen. Ook aan minder zichtbare vrijwilligers is behoefte. Zo is er ook behoefte aan een webbeheerder en is Ventura opzoek naar een coördinator voor buitenoptredens.

Op de website www.venturakampen.nl is een en ander na te lezen.

Welkom in de wereld van het theater en de musical, welkom bij Ventura!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*