Presentatie Cast jubileumproductie musical The Wiz

Grootste productie Stadsgehoorzaal Kampen ooit.

Woensdagavond presenteerde de Stadsgehoorzaal Kampen de castleden van hun jubileumproductie “The Wiz”. Het kinderensemble en het orkest kwamen samen om deze kick off te vieren.

In januari 2017 presenteert de Stadsgehoorzaal in samenwerking met Vuur & Vlam produkties deze swingende feelgood musical ter ere van het 125 jarig bestaan van de Stadsgehoorzaal. Na het succes van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Movie2Musical en On Stage komt de Stadsgehoorzaal met deze nieuwe musical. De komende maanden wordt er hard gewerkt door ruim 60 castleden uit Kampen en omgeving om een spectaculaire voorstelling neer te zetten.

Maar liefst 20 castleden. 22 kinderen en een groot orkest van 30 muzikanten doen mee met deze productie. De cast en orkest bestaat uit amateur talenten uit Kampen en omgeving en zij worden begeleid door professionals uit het musicalvak.

The Wiz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. De Nederlandse versie is geïnspireerd op de succesvolle filmversie The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. Met wereldhits als “Ease On Down The Road” en “A Brand New Day”.

De regie is in handen van musicalartiest Wieneke Remmers o.a. bekend van hoofdrollen in The Sound of Music, Toon Hermans en Op zoek naar Evita.  Verder werken er een grote groep professionals mee waaronder musical award winnaar Marcel Visscher en kostuumontwerper Glenn Hewitt.

De voorstellingen zijn op 18 en 19 januari 2017 en de kaartverkoop start op 20 december!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673