Wie wint dit jaar de Kamper Vrijwilligersprijs?

Aan wie mag mevrouw Ali Hendriks, de prijswinnaar van vorig jaar, op woensdag 29 maart 2017 de bokaal doorgeven? Doe mee, meld iemand aan!

Op 7 december is het de door de vrijwilligersorganisaties van de Verenigde Naties ingestelde dag om wereldwijd het vrijwilligerswerk respect te tonen en te promoten. Ook de vrijwilligers binnen de gemeente Kampen verdienen dit respect. Dit wordt onderstreept door het uitreiken van de jaarlijkse Vrijwilligersprijs. De prijs bestaat uit een bedrag van € 500,-, beschikbaar gesteld door de gemeente Kampen, en een unieke trofee die jaarlijks van eigenaar wisselt.

U kunt tot 7 februari 2017 een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een organisatie aanmelden voor de Vrijwilligersprijs van 2016. Op 29 maart 2017 tijdens de Tohopesate (Beursvloer) wordt de Vrijwilligersprijs uitgereikt.

De jury hoopt dat vele inwoners en organisaties, die zich vrijwillig inzetten voor wie of voor welk waardevol doel dan ook, worden aangemeld als kandidaat voor de Vrijwilligersprijs 2016. Iedereen die in de gemeente Kampen vrijwilligerswerk doet kan worden aangemeld.

De Vrijwilligersprijs is in 1993 ingesteld om het belang van het vrijwilligerswerk in de gemeente Kampen te laten zien. Jaarlijks wordt de prijs toegekend aan een persoon die zich op een bijzondere wijze inzet als vrijwilliger òf aan een project of organisatie, waar opmerkelijk vrijwilligerswerk wordt verricht.

Voor de aanmelding van kandidaten kan gebruik worden gemaakt van een aanmeldformulier. Dit formulier af te halen bij Welzijn Kampen aan de Vloeddijk 79..

Voor meer informatie kunt u bellen naar (038) 33 25 550, of stuur een bericht naar info@welzijnkampen.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673