Wederom nominatie voor Chapter van het Jaar 2018

BNI de Kamper Steur blijft het goed doen. Voor de tweede keer op rij zijn de ondernemers uitgeroepen tot het beste chapter van de regio Overijssel West. Daarmee is het zakelijke netwerk uit Kampen tevens opnieuw genomineerd voor de titel ‘Chapter van het Jaar’ van het Business Network International (BNI) in Nederland.

Vorig jaar eindigde het chapter nog op een verdienstelijke derde plaats. Dit jaar is er volgens Chapter Director Consultant Nanno Busker een reële kans om het beste BNI chapter van Nederland te worden. “Een monsterscore van maar liefst € 4.657.247 gegunde omzet draagt daaraan bij.”

Elke dinsdagochtend om 7.00 uur komen de 34 leden van BNI de Kamper Steur bijeen in de Leuke Hanzestad in Kampen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt wisselen ze dan zakelijke aanbevelingen uit. Dat wil zeggen dat de aangesloten ondernemers goed kijken in hun netwerken of zich daar ook zakelijke mogelijkheden voordoen voor andere chapterleden. Als dat het geval is, vragen ze hun relatie of dat chapterlid contact met ze kan opnemen voor een kennismakingsgesprek of het doen van een aanbieding. Zo fungeert het gehele BNI-chapter in feite als verkoopteam voor zijn leden en dat leidt steevast tot extra omzet: eenvoudig, maar bijzonder effectief.

Warme aanbevelingen
Het afgelopen jaar werden welgeteld 1944 van zulke ‘warme aanbevelingen uitgewisseld’. Naast de reguliere ontbijtsessies hielden de 34 leden onderling 1250 één op één-gesprekken. Zo leren ze elkaar en elkaars zakelijke wensen nog beter kennen, hetgeen een belangrijke voorwaarde is voor succesvolle aanbevelingsmarketing. Ook bezochten 82 gasten in 2018 het netwerk tijdens een van de wekelijkse ontbijtsessies. Vaak leverde zo’n bezoek voor velen van hen directe opdrachten op, of op zijn minst goede tips en contacten.

Unieke ondernemerskansen
Zoals de naam Business Network International al zegt, is de BNI een wereldwijd opererend zakelijk netwerk. Duizenden lokale chapters zijn erbij aangesloten. Van elk specialisme wordt binnen zo’n chapter slechts één onderneming toegelaten. Het veroveren van een plekje aan tafel biedt dus unieke ondernemerskansen. Wie interesse heeft om eens te komen kijken en de sfeer te proeven kan zich via de website van BNI de Kamper Steur opgeven als gast.

Website: http://www.bni-overijssel-west.nl/overijssel—west-bni-de-kamper-steur-(kampen)/
Facebook: https://www.facebook.com/dekampersteur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*