Het was afwachten hoe de nederlaag vorige week tegen absolute titelfavoriet was verwerkt, maar dit antwoord werd eigenlijk gelijk al vanaf minuut één gegeven. Wit-Blauw legde een prima eerste helft op de mat. Er werd gerust met een 14-7 voorsprong welke in de 2e helft niet meer in gevaar kwam. Dit resulteerde in een keurige 24-18 eindzege waardoor de 2e plek in handen blijft.

Na een weekje vol met regen was het zaterdagmiddag genieten op sportpark Hagenbroek. De zonnige weersomstandigheden zorgden mede voor een prima wedstrijd. De start was voor Wit-Blauw. Na 3-1 werd er uitgelopen naar een 7-2 voorsprong met goed verzorgd spel en prima uitgespeelde doelpunten. Met name Elyne Visscher had het in de vingers en scoorde vanuit alle standen. Via 10-5 werd er gerust met een 14-7 stand.
Na de rust kwam er wat zand in de machine en wist Antilopen/Lancyr beetje bij beetje aan te klampen. Bij een 17-15 stand werd er zelfs bloed geroken, maar de ploeg van Marc Houtman wist zichzelf te herpakken en kon de krachtsverhoudingen in het veld ook in de eindstand van 24-18 weergeven.

Volgende week volgt de belangrijke wedstrijd tegen nummer drie Dos/Westbroek. Met de vorm zit het goed, dus met vol vertrouwen zal er worden afgereisd naar Westbroek.

Doelpunten: Elyne Visscher 8, Jordy Last 8, Maarten van Erp 3, Judith Wong 2, Krista Fixe 2, Joanne Vd Vorstenbosch 1