Zalsman/Reflex versterkt zich met Niek Tijhuis

Na de tweede plek in seizoen 2018/2019 is bij Zalsman/Reflex al snel de knop omgegaan. Bouwen aan een selectie voor het komende seizoen gaf de nodige energie. Met de komst van passer-loper Niek Tijhuis krijgt het team een impuls van hoge kwaliteit.

Aan het einde van de competitie bleken al snel veel spelers hun ja-woord te geven voor het komend seizoen. Dit geeft aan dat de selectie gretig is en het naar zijn zin heeft in Kampen. Toch moesten er wat plekken opgevuld worden door het vertrek van Brian van Niersen (heren 2 van Reflex) en de langdurige blessure van Sandor van Straten. Gelukkig vond Zalsman/Refles prima versterking in de vorm van passer-loper Niek Tijhuis.

Niek (21 jaar) komt oorspronkelijk uit Apeldoorn waar hij gespeeld heeft bij Alterno. Na zijn wereldreis kwam hij terecht bij Coniche Zwolle, waar hij vorig jaar eredivisie speelde. Trainer Henk Gootjes is zeer enthousiast over de komst van de talentvolle speler: “Met Niek krijgen we een zeer jonge, ambitieuze speler in ons team met veel niveau. Dat past prima in onze visie om talentvolle spelers verder te brengen in een team met veel ervaring en niveau.”

Ook Niek is enthousiast over zijn overgang naar de nummer twee van de topdivisie. “Ik zie mijn overgang als een kans om in een sterk, gezellig en sfeervol team de mogelijkheid te kunnen krijgen om veel te trainen en te spelen en daardoor mezelf te verbeteren en te ontwikkelen.”
De komende weken zal Zalsman/Reflex meer goed nieuws brengen, want er is nog meer te vertellen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*