Zeer geslaagd dames pentathlon toernooi bij BV Reijersdam.

Afgelopen zaterdag werd voor de vijfde keer het jaarlijkse dames pentathlon koppel toernooi georganiseerd. Reinie Witteveen -Verbeek en Marleen Last had wederom een sterk deelnemers veld bij elkaar weten te brengen in wijkcentrum Reyersdam.

Twintig deelneemsters uit de verre omtrek begonnen s morgens om tien uur aan dit eendaagse toernooi. Nadat de koppels waren samengesteld begonnen de wedstrijden onder de bezielende leiding van Gerrit van Vlijmen en Gert Temmink.De Dames moesten binnen een tijdsbestek van 10 minuten in de vijf verschillende carambole types, 1 band 2 band 3 band losse en een directe, drie caramboles maken, die afzonderlijk met punten beoordeeld werden.
Voor de lunch ontspon zich een ware veldslag om de toppositie, ook al wisten de koppels niet hoe hoog hun caramboles gewaardeerd werden door de wedstrijdleiding. Tijdens de uitstekend door wijkcentrum Reyersdam verzorgde lunch met overheerlijke luxebroodjes van eetwinkel Wind werd er daarom naar hartenlust gespeculeerd wie er met de fel begeerde bokaal naar huis zouden gaan

Rond vier uur waren de vier koppels bekent die om deze bokaal mochten gaan strijden. In een onderlinge strijd moest blijken wie zich uiteindelijk het beste pentathlon koppel mocht noemen. Uiteindelijk zouden Alie Hollander en Naomi Struijk met deze eer gaan strijken, op de tweede plaats eindigde Marja Heeringa en Gerda van Vilsteren en op de derde plaats eindigde Marleen Last en Jannie Brinkman. Na afloop werd er nog gezellig na-geborreld in het wijkcentrum aan de Reijersdijk.

Wilt u ook eens genieten van het edele biljartspel en de gezelligheid in het wijkcentrum , komt u dan gereust eens langs aan de Reijersdijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*