GroenLinks loopt 10 maart mee met de Klimaatmars in Amsterdam

GroenLinks Kampen loopt zondag 10 maart samen met duizenden anderen mee met de landelijke Klimaatmars in Amsterdam. De partij nodigt iedereen die bezorgd is over klimaatverandering uit om ook mee te gaan.

GroenLinks raadslid Niels Jeurink: “Het klimaat is het gesprek van de dag. De steun voor een eerlijk en ambitieus klimaatbeleid is in Nederland nog nooit zo groot geweest. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en voor onze kinderen. Er is al te lang getreuzeld. Het klimaat wacht niet.” GroenLinks loopt daarom 10 maart mee in de landelijke klimaatmars in Amsterdam. Jeurink: “Wij willen concrete afspraken maken over een toekomst waarin iedereen duurzaam en warm woont, waarbij we de lasten en de lusten eerlijk willen verdelen. Grotere vervuilers moeten zwaarder bijdragen in de kosten. Dat levert veel groene banen op.”

GroenLinks reist, uiteraard met de trein, naar Amsterdam. Vertrek is om 11.16 uur van station Kampen Zuid. De partij nodigt iedereen die bezorgd is over klimaatverandering uit om ook mee te gaan. Lidmaatschap van GroenLinks is NIET nodig. Aanmelden (uiterlijk vrijdag 8 maart) kan via info@groenlinkskampen.nl (de kosten van de treinreis bedragen ongeveer 15 euro p.p.).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*