Blue Music blijft nog 2 weken open

UPDATE 18-03-2019: Blue Music blijft zeker nog 2 weken geopend.
Na het besluit om de deuren te sluiten, heeft eigenaar Geert Bloupot van Blue Music besloten om de winkel aan de Oudestraat nog een aantal weken open te houden. De komende 2 weken kan er dus nog worden geprofiteerd van fikse kortingen.

— Oorspronkelijk bericht —-

Afgelopen weekend heeft muziekwinkel Blue Music haar deuren gesloten. Eigenaar Geert Bloupot en zijn vrouw Hilma hebben dit besluit genomen, na ruim elf jaar met plezier de zaak aan de Oudestraat nr. 24 gerund te hebben.

“Een besluit dat niet eenvoudig genomen is,” aldus Hilma en Geert. “De verkoop van muziek is de laatste jaren enorm afgenomen onder meer als gevolg van online verkoop en online muziekdiensten. Dat is een realiteit waar we niet omheen kunnen. Een andere realiteit is die van de cijfers. De verkoop is zodanig gedaald dat van een gezonde onderneming in deze vorm nauwelijks nog sprake kan zijn. Hoe het ook zij, we vinden het enorm jammer. Niet in de laatste plaats ook met het oog op onze klanten waarvan velen muzikale vrienden zijn geworden en gebleven. Daarvoor onze hartelijke dank!”

Toekomst
Zijn er misschien toch nog plannen voor de toekomst? “De website van Blue Music krijgt een flinke opknapbeurt en zal beter voorzien in het kunnen plaatsen van bestellingen door middel van een webwinkel. Met andere woorden, dat blijft bestaan. Je kunt bij ons al je muziek blijven bestellen en ook ophalen. Daarover binnenkort nog uitgebreider bericht.”

Uitverkoop
Afgelopen week werd het gehele assortiment CD’s en LP’s met een scherpe korting in de uitverkoop gedaan. Natuurlijk leuk voor koopjesjagers, maar voor het overgrote deel van de kopers overheerste toch het gevoel van een groot gemis. Geen wekelijks loopje meer naar Geert voor je favoriete muziek, geen kopje koffie met een luisterend oor, geen in-stores meer, en een ander adres voor je voorverkooptickets voor ‘t Ukien….

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*