De Ronde Tafel introduceert de Full Color Run in Kampen

Op vrijdag 21 juni 2019 organiseert de Ronde Tafel in Kampen een Full Color Run voorafgaand aan het avondprogramma van het Full Color Festival. Tijdens een 2,2 kilometer lange route door het stadspark worden de deelnemers onderweg door publiek en organisatie ondergedompeld in verschillende kleuren. De opbrengsten van het evenement gaan naar geselecteerde plaatselijke goede doelen.

“Door een enorm hoog fun gehalte, waarbij bewegen en plezier maken wordt gecombineerd en waarbij we de bezoeker iets totaal nieuws laten ervaren, maakt dit event de belofte van een unieke ervaring waar,” aldus Jos Hogenbirk, Tafelaar en medeorganisator van de Full Color Run.
Bij een Color Run gaat het niet om de winst, we zijn namelijk allemaal winnaars! Je kan de route daarom ook lopend afleggen. Wij zullen er zijn om je over de eindstreep te helpen, want winnen doe je samen!

De opbrengsten van de Full Color Run 2019 gaan naar lokale goede doelen: Stichting Nikai4Life & Stichting Adjoy. Nikai4Life is een stichting tegen rhabdoïde kinderkanker en de Ad Huiberts Stichting ondersteunt tennisactiviteiten voor mensen met een handicap, ook wel G-tennis genoemd.

De kaartverkoop voor de Full Color Run op vrijdag 21 juni 2019, vindt plaats via de website fullcolorrun.nl. Via de site kunnen ook toeschouwers alvast zakjes kleurpoeder kopen om de lopers kleurrijk te versieren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*