Geslaagde Winterfair in Prisma

Met veel succes is dit jaar weer een Winterfair georganiseerd op het schoolplein en in het Prismagebouw. De leerlingen van de Enkschool en Prisma hadden samen van alles gemaakt en verzameld om te verkopen aan de bezoekers van de Winterfair.

Twee collega’s van Prisma dragen ook een steentje bij; zij gaan lopen en hardlopen in Oeganda om geld in te zamelen, om de kinderen daar te helpen. De opbrengst is voor een goed doel.
Dit jaar is Compassion het goede doel. Compassion helpt kinderen één voor één van binnenuit. Door hun omstandigheden én hun ontwikkeling te ondersteunen geeft Compassion hen de kans om uit de armoede te komen. Een prachtig doel dus om geld voor in te zamelen. 

Op het plein was het erg gezellig. Er waren vuurkorven, spelletjes, kerstbakjes maken, Maria en Jozef, ezel, schapen, zingende kinderen, kraampjes met te verkopen spullen, lekker belegde broodjes of heerlijke door leerlingen zelfgemaakte pompoensoep. Koffie of thee met door ouders zelfgemaakte taart gekoppeld aan een taartenwedstrijd. De winnaar, Tijmen, kreeg uit handen van wethouder Spaan de prijs uitgereikt voor de mooiste taart.

Daarnaast was er een rad van fortuin. Wethouder Meijerink leidde de speelrondes en wethouder Veldhoen overhandigde de prijzen.Op het podium zong een kinderkoor en was er een kerstmusical.  Het was een super geslaagd feest en de mooie opbrengst voor Compassion ligt rond de € 1600!

Het was erg mooi om met zo veel verschillende mensen één groot Winterfeest te organiseren.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*