Gezocht: Directeur Rabobank Kampen

Voor de opening op woensdag 1 februari van het volledig verbouwde Rabobank pand aan de Meeuwenweg in Kampen, is de bank op zoek naar een jonge bankdirecteur voor één dag tussen de 9 en 12 jaar die naast het officiële lintje knippen €500,- mag verdelen onder bijzondere initiatieven en wensen in Kampen en IJsselmuiden!

Tevens zoekt Rabobank naar projecten, organisaties of initiatieven uit Kampen en IJsselmuiden die een goede bestemming hebben voor het te verdelen bedrag.
De vacature ‘Directeur-voor-één-dag’ staat open, speciaal voor de jonge inwoners van Kampen en IJsselmuiden. Naast het officiële lintje-knippen en €500,- verdelen, is de klas van de directeur ook van harte welkom voor een rondleiding en een interactief spel over geld.

Solliciteer nu!
Voel jij je innerlijke Dagobert Duck omhoog borrelen en ben jij tussen de 9 en 12 jaar? Heb jij zelf een idee welk project of stichting het geld goed kan besteden en heb je altijd de droom gehad samen met je klas een dag alle ins en outs van de bank te beleven? Poets je geluksmuntje en solliciteer op je eigen creatieve manier voor Directeur-voor-één-dag! Dit kan met een te gek filmpje, een tekening, brief… Alles mag voor Directeur-voor-één-dag! Upload je sollicitatie op de Facebookpagina van Rabobank IJsseldelta. Sleep jij op Facebook de meeste likes op jouw sollicitatie-post binnen? Tover jij een glimlach op het gezicht van de directeuren van Rabobank IJsseldelta? Dan ben jij één dag directeur van de Rabobank in Kampen! Stemmen kan tot 25 januari. Op 27 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Gezocht: initiatieven voor en door Kampen.
Daarnaast is Rabobank op zoek naar bedrijven of particulieren die aan de Directeur-voor-één-dag hun verhaal willen pitchen en kans willen maken op een gedeelte van de €500,-. Omdat bij Rabobank collectiviteit, samen groeien en de regio slimmer én beter maken hoog in het vaandel staat, zoekt de bank initiatieven (bijvoorbeeld m.b.t. de Hanzedagen) die voor en door Kampen mogelijk gemaakt worden. Ook kunnen bijzondere wensen ingebracht worden voor inwoners in Kampen en IJsselmuiden. Interesse? Mail het initiatief of de wens alvast naar communicatie.ijsseldelta@rabobank.nl. 27 januari zal bekend gemaakt worden welke organisaties op woensdag 1 februari hun plan mogen pitchen aan de kersverse junior directeur!

Ook voor andere klanten organiseert Rabobank in de openingsweek van 30 januari t/m 3 februari diverse activiteiten. Zo gaan mobiele adviseurs langs bij verzorgingstehuizen in Kampen om in gesprek te gaan met bewoners, uiteraard vergezeld met een leuke attentie. Belangstellenden zijn ook van harte welkom voor een hapje en een drankje in de openingsweek.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*