VVD-roadtour komt 1 maart naar Kampen

Themabijeenkomst CO2-neutrale stedelijke distributie

Op 1 maart komt het Overijsselse VVD-campagneteam onder leiding van lijsttrekker en huidig gedeputeerde Monique van Haaf naar Kampen toe.

Kampenaar Mente Bonestroo, VVD-kandidaat voor de provinciale staten van Overijssel: “ Onze economie is volop aan t groeien en dat leidt tot een sterke toename van de files. Daarom is uitbreiding van het wegennet nodig. De VVD is hier groot voorstander van. We zijn de grote pleiter voor verdubbeling van de N35, maar ook zeker aanjager voor de aanpak van o.a. de N307 (Kampen-Dronten), de N50 en de A28. Naast uitbreiding van het weggennet juichen we ook het gebruik van duurzame alternatieve brandstoffen toe. Dat geldt niet alleen voor personenwagens maar ook zeker voor de transportsector. Zo kunnen we de uitstoot van CO2 verminderen en daarmee de leefbaarheid vergroten”. Bij transporteur Wezenberg wordt al gereden met LNG (Liquid Natural Gas). Ook de toepassing van waterstof staat volop in de belangstelling.”

Kandidaat statenlid Mente Bonestroo organiseert samen met raadslid en oud-wethouder Marieke Spijkerman een themabijeenkomst in nauwe samenwerking met transportbedrijf Wezenberg uit IJsselmuiden. Het thema van de bijeenkomst is: CO2-neutrale stedelijke distributie in 2025. Peter Leegstraten, manager inkoop en innovatie van transport AHOLD Delhaize en Rogier Verkley, commercieel directeur Wezenberg Transport praten u bij over de dagelijkse praktijk van een grote transporteur en een duurzame toekomst.

De themabijeenkomst wordt gehouden op vrijdagmiddag 1 maart vanaf 15.30 uur bij de Wezenberggroep aan de Spoorstraat 26 in IJsselmuiden. Bent u geïnteresseerd en wilt u in discussie met de kandidaat statenleden of gedeputeerde en lijsttrekker Monique Van Haaf dan bent u van harte welkom. De bijeenkomst is voor iedereen gratis toegankelijk

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*