donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGrootouders en kinderen vieren samen Pannenkoekdag

Grootouders en kinderen vieren samen Pannenkoekdag

-

Vrijdag was het Nationale pannenkoek dag. De klaslokalen waren niet alleen gevuld met de kinderen. De tafels stonden vol met pannenkoeken, stroop en suiker en rondom kletsende kinderen met hun opa’s en oma’s.

Voor de Ds. Johan van de Wendeschool op Kampereiland was het de eerste keer dat de school mee deed aan dit initiatief met als doel een hartverwarmende actie voor de ouderen. Het doel is zeker gehaald. Het was dan ook duidelijk te zien dat alle partijen volop hebben genoten van de actie.

In de school werd op verschillende plekken gebakken, grootouders samen met de kinderen. Ondertussen werden de lokalen omgetoverd tot gezellige restaurants. De tafels netjes gedekt, koksmutsen, mooi servies, servetten, leerlingen in de bediening, aan alles was gedacht. Alle opa’s en oma’s gingen uiteindelijk met een glimlach op het gezicht naar huis. Het was een groot succes

Ook op openbare basisschool Villa Nova was het een feest.
Dat hebben wij gevierd door alle grootouders uit te nodigen om een hapje mee te komen eten. Wat geweldig om zoveel grootouders in de school te zien! Glimlachende kinderen, met smullende opa’s en oma’s. Het was voor iedereen echt een pannenkoekenfeestje”

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen