Muzikale jaarafsluiting Quintus

Quintus sluit deze week het muzikale cursusseizoen af met twee evenementen. In de Hoeksteen in IJsselmuiden staat vanavond 11 juli de jaarlijkse Eindvoorstelling op het programma. De popafdeling luidt de zomervakantie in met ‘Quintus in Concert’ op donderdagavond 12 juli in de Quintuszaal.

Rondom het thema ‘Muziek in de Zomerzon’ brengen de muziekleerlingen van Quintus Kampen en IJsselmuiden tijdens de Einduitvoering in de Hoeksteen vanaf 19.00 uur een gevarieerd programma ten gehore, afgesloten door een spectaculair optreden van Popkoor Koordaat en het Quintropole-orkest. Gratis entree.

Popafdeling
Het programma van ‘Quintus in Concert’ morgen (12 juli) bevat toffe optredens van de bands QB5 en MnM, drie singer-songwriters en diverse zangleerlingen, begeleid door hun docenten. ‘Quintus in Concert’ vindt plaats in de Quintuszaal aan de Vloeddijk 38. Het programma duurt van 18.00 tot 21.30 uur en de entree is gratis. Belangstellenden zijn bij beide uitvoeringen van harte welkom! Meer info: www.quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*