Kamper nieuwjaarsduik Go Ahead wederom succes

Bij lenteachtige temperaturen, maar een koude wind begonnen 57 bikkels 2018 met een nieuwjaarsduik in het ijskoude water van het Veluwemeer bij De Music Club Kampen. Speaker Reijer van t Hul noemde de eerste editie het een begin van een traditie en die traditie kreeg dit jaar een vervolg met meer deelnemers en meer toeschouwers dan vorig jaar. Want druk was het. Niet alleen met de bikkels, maar ook waren er veel toeschouwers op de been om elkaar alvast een sportief 2018 te wensen onder het genot van snert en warme chocolademelk.

Het idee kwam van de meiden van Go Ahead. In mei 2019 gaan ze weer deelnemen met een aantal meidenteams aan een internationaal toernooi en daar is geld voor nodig. Dus hebben de speelsters het idee opgevat om net als vorig jaar nu alvast acties te houden om geld in te zamelen. Het gevolg: weer een succesvolle nieuwjaarsduik, de tweede in Kampen die zeker in 2019 een vervolg gaat krijgen.

De verfrissende duik werd op Nieuwjaarsdag een feit op het strandje bij Music Club Kampen. “Veilig, met voldoende parkeerruimte en op fietsafstand van de stad”. Zo was er EHBO aanwezig (die werkeloos moest toezien) en duikassistentie om te zorgen dat iedereen weer veilig uit het water kwam.

Met 57 deelnemers kan de organisatie terugkijken op geslaagd evenement dat zeker in 2019 een vervolg krijgt


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*