Kamper Poort Kwis klaar voor nieuw seizoen

Ingezonden bericht:

Na twee succesvolle jaren zal de Kamper Poort Kwis ook in 2020 plaatsvinden in de Cellebroederspoort. Iedere derde dinsdag en de daarop volgende woensdag van de maand zal de authentieke locatie het toneel zijn van de Kamper Poort Kwis. De eerste editie van het maandelijks terugkerende evenement vindt plaats op dinsdag 21 januari en woensdag 22 januari.

De Kamper Poort Kwis is vergelijkbaar met een pubquiz: een gezellige (vrienden)avond uit waarbij algemene wetenswaardigheden, muziekkennis en zintuigen beproefd worden. De maandelijkse quizavond staat garant voor plezier en een bijzondere quiz met een knipoog, waarbij teams strijden om de grote wisselbeker.

Uitbreiding
In januari 2018 kwam Kamper Events met de eerste editie van de maandelijks terugkerende pubquiz, twee jaar later wordt op beide dagen met ongeveer 14 teams per avond gestreden om de winst. “De reacties op de inhoud van de quiz gecombineerd met een flinke dosis humor en zelfspot zijn fantastisch. Dat we door de grote belangstelling vorig jaar naar twee dagen moesten laat wel zien dat we ook in 2020 door moeten gaan. Er is zelfs nog ruimte voor meer teams en de ideeën zijn nog lang niet op!”, aldus de heren van Kamper Events.

Wil je mee doen?
Een team bestaat uit maximaal vijf personen en iedereen kan zich inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team. Vol is vol, dus aanmelden is verstandig en kan via de website van Kamper Events: https://kamperevents.nl/kamperpoortkwis/


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*