woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenKandidatenlijst G.B.K. Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Kandidatenlijst G.B.K. Gemeenteraadsverkiezingen 2014

-

Ook Gemeente Belang Kampen heeft zojuist haar 10 nieuwe kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt… Ook de lijst van GBK is een mix van jong, oud, nieuw, bekend,   ervaren, en onervaren..

 

1. Albert Holtland, (m) 54, zelfstandig jurist en reder. Al jaren een bekend gezicht in de Kamper politiek. Heeft vele persoonlijke contacten in Kampen, maar ook met bedrijven en verenigingen binnen de Kamper samenleving. Lid van de Commissie Ruimtelijke Ontwikkeling. Volleybalt bij Set Up in IJsselmuiden en is verzamelaar van Kamper memorabilia, met name oude Camper munten.

2. Nardus Koster, (m) 50, detaillist op de Oudestraat in Kampen (muziek, film en spellen). Zijn hobby’s zijn wandelen, muziek luisteren en hij heeft een brede interesse voor diverse onderwerpen in de Kamper samenleving. Zet zich in voor de belangen van de Kamper burgers in het algemeen en de middenstand in het bijzonder. Hij heeft daarbij al 4 jaar ervaring als lid van de Commissie Inwoners. Nardus is ook lid van de wijkvereniging Binnenstad.

3. Annelies van Enk, (v) 27, wijkverpleegkundige. Houdt van sportief bezig zijn, reizen en mensen ontmoeten. Vindt persoonlijke contacten erg belangrijk bij het optimaal kunnen functioneren in haar werk. Een jonge en nieuwe kandidate van GBK, die zich graag inzet voor een optimale uitvoering van de WMO en thuiszorg. Staat een zo praktisch en efficiënt mogelijke organisatie voor.

4. Henk Prinsen, (m) 60, ondernemer van een sportcentrum en breed bekend met en in de Kamper sportwereld. Goed thuis op het gebied van Financiën en Ruimtelijke Ontwikkeling. Heeft een jarenlange ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van bouwplannen in Kampen/IJsselmuiden en omgeving. Geboren Kampenaar, nu woonachtig in IJsselmuiden, bijzonder goed op de hoogte met wat er gaande is in de samenleving door zijn dagelijkse contacten met een breed publiek.

5. Bruno Karel, (m) 66 jaar. Voormalig ondernemer en eigenaar van het Stadspostbedrijf. Een bekende bij GBK en lid van de commissie B en M en affiniteit met de Commissie Ruimtelijke Ontwikkeling. Houdt van muziek en voetbal en heeft brede interesse bij onderwerpen die zich in Kampen voordoen. Heeft inmiddels 4 jaar ervaring als lid van de Commissie Bestuur en Middelen. Op sportgebied heeft Bruno veel contacten en hij kent de behoeftes bij de diverse verenigingen.

6. Piet Bergstra, (m) 55, werkzaam in dienst van de Kon. Marechaussee. Houdt van muziek, in de breedste zin van het woord en is een sportliefhebber. Piet is een enthousiast doe-het-zelver en daarnaast actief als 2e secretaris in de medezeggenschapscommissie van de Kon. Marechaussee, district NO. Piet is gespecialiseerd op het gebied van Veiligheid en Crisisbeheer. Ook bij andere onderwerpen in Kampen zet hij zich in. Piet heeft o.a. deel uitgemaakt van het bestuur tot behoud van het Kamper ziekenhuis.

7. Babs Lindenau, (v) 41, maatschappelijk werkster en jarenlang ervaring in de jeugdzorg. Houdt van wandelen, brede sociale contacten en mensen ontmoeten. Heeft brede belangstelling voor diverse onderwerpen en doet het wedstrijdsecretariaat voor een Kamper voetbalvereniging. Babs is vooruitstrevend en heeft een praktische kijk en mening. Zet zich graag in voor een optimale uitvoering van de WMO, die zij op begrijpelijke manier naar de burgers kan verwoorden.

8. Peter van den Oever, (m) 26, heeft accountancy gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Momenteel werkzaam als assistent-accountant. Peter is de cijfertijger van GBK. Hij weet alles van de begrotingen en jaarrekeningen. Ziet in een oogopslag de juistheid van de getallen achter de veelheid van tekst en de wirwar van informatie. Voelt zich thuis op de computer en prikt snel de ballonnetjes door als er teveel aan luchtfietserij wordt gedaan. Peter houdt van reizen maar is ook graag thuis bij zijn kleine meid.

9. Suzanne Sleurink, (v) 24, werkzaam in de kinderopvang. Kleindochter van oud-wethouder Henk Keppel. Politiek is haar met de paplepel ingegeven en zij gaat die kennis binnen GBK gebruiken. Met Suzanne hoopt GBK ook de jeugd te kunnen bereiken, zodat de politiek op de hoogte is van wat er onder de jeugd leeft. Suzanne is druk in haar nieuwe huisje en is gek van paarden.

10. Bep Koops-Elhorst, (v) 60, boerin in de Melmerwaard. Samen met haar man Gerrit al jaren op een Kamper pachtboerderij. Bep weet wat er leeft onder de Kamper pachters in het bijzonder en onder de inwoners van de buitengebieden in het algemeen. Bep heeft grote belangstelling voor de natuur en het werken in die natuur. Boeren en natuur kan prima samengaan is haar stelling. En Kampen heeft zowel veel boeren, als natuur en natuurliefhebbers.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen