Koeknuffelen tijdens tweede editie IJsselverhalen op de pedalen.

koe1

14 Mei Fietstocht in Kampen

Op zaterdag 14 mei organiseert de Lionsclub Kampen voor de tweede keer een fietstocht met als titel: IJsselverhalen op de pedalen. De route is uitgezet tussen Kampen, Kampereiland, Grafhorst en IJsselmuiden. Tijdens deze route worden op vijf speciale locaties bijzondere verhalen verteld inclusief een workshop Koeknuffelen.

De starttijd van deze fietstocht zal zijn tussen 10:00 en 14:00 uur vanaf het parkeerterrein van de voormalige Buitenwacht aan het Stationsplein in IJsselmuiden. Alle opbrengsten zijn bestemd voor het goede doel de Kamper Kogge. De kosten voor deelname zijn 5 euro per volwassene 2,5 euro per kind. Voor dit bedrag krijgt u een mooie fietsroute inclusief verhalenvertellers.

Daarnaast krijgt u nog een leuk aandenken aan deze bijzondere fietstocht. De verhalenvertellers van IJsselverhalen op de pedalen: Locatie Jan Nap uitkijktoren, dhr. K. van de Wal over Wild &Water; Locatie Kampereiland, dhr. B. van de Kolk workshop Koeknuffelen; Kampereiland, dhr. J Koers over miniaturenboerderij Klein Kampen; Locatie Grafhorst, dhr. J. Aarten over Neergestorte Lancaster in 2e wereldoorlog en Locatie IJsselmuiden, dhr. J. Holtland over de jacht. Voor meer informatie zie facebook IJsselverhalen op de pedalen.