Kringloopwinkel Felix ook op tweede pinksterdag open

Het principe is simpel, bruikbare spullen gratis ophalen, sorteren, eventueel repareren en het weer in omloop brengen. Op deze manier draagt Kringloopwinkel Felix zijn steentje bij  aan een schoner milieu omdat het niet gestort hoeft te worden.

Ook tweede pinksterdag kunt u bij Kringloopwinkel Felix terecht voor huisraad, kleding, schoenen, apparatuur, meubels, boeken, platen etc. In de winkel aan Veldhoven 9 in IJsselmuiden staan al deze ‘herbruikbare producten’ netjes gesorteerd uitgestald en kunt u heerlijk snuffelen. Het eethuisje is die dag ook open, hier kunt u terecht voor onder andere een heerlijke uitsmijter ham-kaas of koffie met gebak.

MEEDOEN-bon
Bij Kringloop Felix kunt u ook uw MEEDOEN-bon van de Gemeente Kampen inleveren. U krijgt zelfs 10 euro EXTRA bovenop de 50 euro die de MEEDOEN-bon waard is!! (De bon is bedoelt voor mensen met een inkomen tot 110% van het minimum inkomen om zo mee te kunnen doen aan sportieve en/of sociaal-culturele activiteiten.)

Wilt u bruikbare spullen kwijt?
Spullen die nog goed te gebruiken zijn, kunt u (tijdens de openingstijden) dagelijks brengen aan de achterzijde van de kringloopwinkel. Bent u zelf niet in de gelegenheid om spullen te brengen, dan kunt u online een afspraak maken of bellen tijdens de openingstijden. De spullen worden dan gratis opgehaald.

Kijk voor meer informatie op de website van kringloopwinkel Kampen – http://www.kringloopfelix.nl/ 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*