Leo Hoksbergen nieuwe binnenstadmanager Kampen

(Ingezonden gemeentenieuws)

De Stuurgroep Binnenstadmanagement Kampen (BMK), waarin ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente Kampen samenwerken aan de binnenstad, heeft besloten om vanaf 1 juni a.s. de samenwerking aan te gaan met Leo Hoksbergen als binnenstadmanager. Leo Hoksbergen heeft vanuit Focus-Mkb reeds jarenlange ervaring als centrummanager in winkelgebieden. Hij volgt Aukje Grouwstra op die dit voorjaar haar werkzaamheden als binnenstadmanager beëindigde.

De binnenstadmanager zal voor circa 14 uur in de week actief zijn in de binnenstad en zich vooral gaan bezighouden met het verbinden van partijen en het samenwerken aan een toekomstbestendige en vitale binnenstad. Daarmee wordt de 2e fase gestart van de uitvoering van het Stadsarrangement dat partijen met de Stadsbeweging van de provincie Overijssel hebben afgesloten. Concreet gaat hij zich samen met de vastgoedeigenaren, gemeente, ondernemers, culturele instellingen en Kampen Marketing bezighouden met vier speerpunten in de Kamper binnenstad:
• Het werken aan een aantrekkelijk winkelaanbod en bestrijden van de leegstand in nauwe samenwerking met vastgoedeigenaren, Kampen Marketing en gemeente;
• Het vitaal en levendig houden van de binnenstad in samenwerking met de Ondernemersvereniging Kampen (OVK) en Kampen Marketing, waarbij gastvrijheid en ondernemerschap worden gestimuleerd;
• Het adviseren van de gemeente ten aanzien van de bereikbaarheid en verblijfskwaliteit van de binnenstad;
• Het versterken en ondersteunen van de organisatie en betrokkenheid van ondernemers en vastgoedeigenaren bij de opgaven die in de binnenstad spelen.

De Stuurgroep BMK en Leo Hoksbergen gaan de samenwerking eerst aan tot eind dit jaar, waarna een evaluatie zal plaatsvinden. Op maandagochtend 3 juni a.s. zal tussen 9.00 en 10.00 uur een nadere kennismaking met Leo plaatsvinden tijdens het koffiemoment in de Eenhoorn. Betrokkenen zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*