Nikai 4 Life Oliebollen spektakel overtreft verwachtingen

Vuurpijlen, melkbus schieten, vreugdevuren …nee het echte vuurwerk kwam de laatste dag van 2019 uit Heiloo waar het ongekend groot oliebollen spektakel werd georganiseerd voor Nikai 4 Life met daar bovenop een speciale Nikai 4 Life eindejaar loterij. Totale opbrengst maar liefst € 7.133,-.

Oudejaarsdag half 4 waren de initiatiefnemers Thea, Werner en Marc al uit de veren om alle voorbereidingen te treffen voor deze speciale dag.  Mooi was dan ook dat Burgemeester van Heiloo zich als eerste klant meldde voor de oliebollen. De hele dag was het een komen en gaan van mensen die ook nog lootjes kochten. De organisatie daarvoor was al een paar maand eerder begonnen en de gehele middenstand uit Heiloo en omgeving had zich van zijn beste kant laten zien en massaal prijzen aangeboden. In totaal maar liefst 300 meldt Thea. Van high tea, drie gangen diner tot een rond vlucht boven Noord-Holland en een gesigneerde shirt AZ Alkmaar met de namen van de selectiespelers.

Stichting Nikai 4 Life uit de gemeente Kampen is erg onder de indruk van de passie en enthousiasme dat deze mensen hebben laten zien met dit initiatief. Echt indrukwekkend! De opbrengst gaat voor 100% naar onderzoek naar rhabdoïde kinderkanker.


Er is maar liefst €7133,- opgehaald voor Stichting Nikai 4 Life


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*