Starttijd IJOV fietstocht i.v.m. warmte vervroegd naar 09:00 uur

IJSSELMUIDEN – Gisteravond heeft het IJOV-bestuur spoedoverleg gehad over verwachte hitte van a.s. zaterdag. Afgelasten lag toch op de loer met voorspelde temperaturen van 32 graden waardoor de wandeltocht helaas is afgelast. Maar, zo weet het IJOV bestuur te melden, de fietstochten gaan door!!!

“Uiteindelijk hebben we besloten om de fietstochten door te laten gaan, maar te verzetten naar de ochtend. De start is tussen 09:00u en 09:30u. Rond 13.00 uur staat de aansluitende bbq gepland. Dit is even omschakelen, maar gezien de omstandigheden moest deze beslissing genomen worden. Mochten er afvallers zijn bij de BBQ, horen we dit graag ivm vleesbestelling.” Aldus het bestuur.

Ook zijn er professionele ehbo-ers ingehuurd, en zijn er drie maal zoveel waterflesjes/punten geregeld. Ook zorgt de IJOV natuurlijk voor hapjes en drankjes onderweg, maar vraagte de  deelnemers zelf ook op te letten en voldoende te drinken, zich in te smeren tegn de sterke zonnestralen en mogelijk eventueel beschermende kleding mee te nemen tegen de eiken-processierups.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*