Werkzaamheden parkeergarage Buitenhaven van 8 tot en met 10 mei

Van woensdag 8 tot en met uiterlijk vrijdag 10 mei gaat de aannemer het voegmateriaal tussen de betonbalken in het middengebied van de parkeergarage Buitenhaven verwijderen. De aanleiding hiervoor is dat er vorige week op een tweetal plekken het voegmateriaal is losgeraakt.
Afgelopen vrijdag werd uit voorzorg al latten aangebracht onder álle voegen in het middengebied. In afwachting van een structurele oplossing wordt komende week op deze plekken al het voegmateriaal verwijderd.

De constructieve veiligheid was en is niet in het geding. Het betreft een esthetische oplossing die wellicht aangepast moet worden. Beton werkt en is niet flexibel. Daarom zit er ruimte tussen de betonnen balken. In het geval van de parkeergarage Buitenhaven is deze ruimte opgevuld. Hoe het komt dat het voegmateriaal op een aantal plekken kon losraken, wordt momenteel door de aannemer onderzocht. Ook wordt nog bekeken of en op welke wijze de voegen weer worden gedicht.

De parkeergarage blijft tijdens deze werkzaamheden gewoon open. De werkruimte wordt afgezet met linten en met hekken en gebruikers van de parkeergarage e/o geparkeerde auto’s worden geattendeerd op de werkzaamheden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*